Örebro – Belles kids care

parallax background

Barnomsorg kvällar och helger i samarbete med Örebro kommun


detta är en tjänst som kommunen tillhandahåller och vi utför tjänsten. Den Ingår i den ordinarie barnomsorgen och kostar dig som kund inget extra. Ansökan skickas till oss på Fjärlen/Belles kids care.
Kväll/vardag 18.00–22.00
Helg 07.00-22.00

Du har rätt att ansöka till vår barnomsorg kvällar och helger om ni arbetar dessa tider, kravet är att båda vårdnadshavarna har tider som krockar alternativt att man är ensam vårdnadshavare. Det kan även finnas särskilda anledningar och då behövs intyg på detta. Vi arbetar i familjens hem, barnets trygga miljö. Vi startar alltid med en ordinarie personal som skolas in utifrån barnens behov sedan kan man titta ut en reserv personal. Är barnen på förskola eller fritids kan vi hämta dem tidigast kl 17.30.

parallax background

Privat barnpassning via RUT avdrag

Det kan vara att ni önskar ha egen tid, gå ut och äta, gå på bio osv då kan ni anlita oss. När barnpassning sker i hemmet kan du använda dig av RUT.

Privat barnpassning vid olika event

Det kan vara att ni önskar hjälp vid bröllop, fest eller dylikt och då gäller inte RUT avdrag. Vid frågor eller önskar ansöka till någon av våra tjänster är ni varmt välkomna att kontakta Camilla Salo, kund & personal ansvarig på Belles kids care AB.

076-180 73 80