SKOGSMULLE
FRILUFTSFRÄMJANDET

SKOGSMULLE

1 - 2 År

I skogsmulle går barnen ut i skogen tillsammans med pedagoger och kompisar. Ibland träffar de Skogsmulle, barnens vän och fantasifigur, som kommer för att leka, sjunga och berätta om naturen. Skogsmulleverksamheten är ett äventyr för barnen.

LÄS MER

barnen lär sig skridskoåkningens grunder från 4 års ålder. Skridskoskolans mål är att lära sig åka framåt, bromsa, vända och att åka bakåt. Genom roliga lekar och sånger som tillfredsställer barnens behov av fantasi och rörelse ger pedagogen barnen möjlighet till träning och kunskap i skridskoteknik. Barnen får också lära sig sköta sin utrustning.

barnen lär sig grunderna i längdskidåkning från 4 års ålder, men alla som vill får pröva på. Skidskolans mål är att genom skidåkning i lekform på slät mark, uppför och utför förbereda barnen för alla former av skidåkning och att på ett allsidigt sätt ge barnen tillfälle till motorisk träning och tillgodose deras behov av fysisk aktivitet. Vi vill också stimulera barnens intresse för friluftsliv och därigenom ge dem möjlighet att under aktiva former uppleva naturen om vintern och känna glädjen i att åka skidor.

Skogsmullesvän i vattnet för barn från 5 år, där lär sig barnen grunderna till vattenvett. Barnen lär sig vad det finns för olika djur i vattnet, näringskedjor samt ett ekologiskt förhållningsätt. Vid vattnet ska alla barnen ha flytvästar på.

Ställ ditt barn i kö?